Falling Skies

Falling-skies recomandam serialeFalling Skies – un fel de independence day

Ne-am reluat activitatea pe blog de ceva vreme cu doi colaboratori noi si cu o rubrica noua in care recomandam seriale. Pentru azi, va propunem Falling Skies, un proiect TNT inceput de mai bine de 5 ani si care s-a incheiat in urma cu cateva saptamani.

Falling Skies este un serial captivant despre o noua invazie extratrestra. Una nimicitoare care vrea sa ne elimine pe toti dar care gaseste aici, spre deosebire de alte planete o rezistenta puternica si constanta. “The second Mass”, un grup mic de oameni condusi de colonelul Dan Weaver si un profesor de istorie, Tom Mason, lupta pentru a supravietui, pentru a-si salva familiile, copiii rapiti de extraterestri si transformati in sclavi cu ajutorul unui implant.

Primul sezon e low buget, extraterestri intitulati skitters, sunt destul de slab conturati iar soldatii lor, Mech, niste roboti uriasi, par niste jucarii desenate fara prea mult talent. Totusi povestea promite iar personajele principale se contureaza frumos. Unii devin lideri, familisti, supravietuitori, in timp ce altii isi pierd treptat umanitatea si se lasa condusi de haosul apocalipsei extraterestre.

falling skies recenzie

Dupa un prim sezon serialul evolueaza, povestea se dezvolta iar din punct de vedere tehnic devine mai spectaculos. Confruntarile apar mai des, dar nu devin dominante. Luptele interioare nu sunt abandonate, ceea ce transforma serialul in ceva placut.

Cliffhanger-ele specifice fiecarui final de sezon nu sunt spectaculoase, dar lucrul acesta nu influenteaza prea mult spectatorul. Atmosfera e tipica pentru un film despre război, soarele e absent in fiecare episod iar mizeria si foametea sunt prezente mai mereu.

GroupofSkitters

Dupa trei sezoane Falling Skies devine un pic comercial, povestea devenind pe alocuri o exagerarea care arata niste limite scenaristice. Chiar si asa Falling Skies merita vizionat de cei care adora serialele si mai ales de iubitorii invaziilor extraterestre.

Nota: 8/10

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *