Despre Blog

Leapsa
Anca mi-a transmis o leapşă interesantă despre blog la care am să răspund cu plăcere.

1. Când ai început să scrii online?
Am început să scriu online de anul trecut. Mai exact acum un an şi o săptămână. Până atunci nu am scris nimic în mediul online.

2. Ce te motivează să scrii pe blog?
Iniţial vroiam doar să-mi exprim câteva păreri despre filmele pe care le-am vizionat. Nu mă consider critic de film sau cunoscător al acestei arte, ci doar o persoană care a văzut destul de multe filme. După ce am început să fiu apreciat de cititori apoi de alţi proprietari din mediul online m-am gândit să merg mai departe şi  să ofer opinii pertinente despre filme. Cu cât timpul trece încep să devin din ce în ce mai obiectiv astfel încât cititorii să poată decide cu uşurinţă dacă un film merită sau nu vizionat.<

3. Cum reacţionezi la comentarii negative?
Slavă Domnului, nu am avut parte de astfel de comentarii. Adevărul e că probabil m-aş simţi deranjat. Cometariile care mă critică argumentat, le iau ca pe sfaturi care mă ajută să-mi corectez greşelile.

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?
Un prieten m-a sfătuit să mă apuc de un blog în care să scriu despre ceea ce îmi face plăcere. Nu vroiam să devină prea personal aşa că m-am axat pe filme. Pentru că ştiam de existenţa unor site-uri cu acelaşi conţinut m-a gândit că singura modalitate prin care pot ieşi în evidenţă ar fi o constanţă zilnică.

5. Ce fel de linkuri ţii în blogroll?
În proporţie de 80% doar bloguri pe care le citesc. Restul de 20% sunt formate din linkuri către site-uri care m-au ajutat la început.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Blogul m-a făcut să fiu mai atent şi să-mi drămuiesc mai bine timpul liber.

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tău?
În primul rând aş dori să pot oferi în continuare câte o recenzie pe zi. În al doilea rând aş vrea să văd dacă îmi pot mări numărul de cititori mai ales după ce blogul se va muta pe un domeniu propriu.

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Mi-aş dori să mă critice mai des, să-mi spună ce şi-ar mai dori să vadă pe acest blog şi să-mi recomande cât mai multe filme.

Transmit mai departe această leapşă următorilor cititori: Adina, Luka, Ştefan, Piratucinefil şi altora care vor să o preia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *