Deck the halls

Deck The Halls
D: Matthew Broderick, Danny de Vito
R: John Whitesell
In Theaters: Nov 22 , 2006
US Box Office :$35.1 M
Durată: 1 hr. 33 min.
Gen: Comedie

Deck the halls e un alt film în care se simte spiritul Crăciunului, dar care mai mult dezamăgeşte decât să încâte. Acest lucru se datorează în primul rând unui scenariu slăbuţ, a unei interpretări din care se remarcă cât de cât doar Danny de Vito şi în al doilea rând datorită unui umor de proastă calitate.

Într-un mic orăşel în care zăpada îşi intră în drepturi înainte de Ziua Recunoştinţei spiritul Crăciunului îi cuprinde pe toţi locuitorii, dar în mod special pe Steve Finck (Matthew Broderick). Acesta îşi organizează temeinic împreună cu familia pregătirile pentru Crăciun, ca şi cum în ziua mult aşteptată ar da un examen extrem de important. Apreciat ca fiind „the Christams guy of the town”, Steve începe să aibă probleme după ce Buddy Hall (Danny de Vito) un vânzător de maşini talentat, se mută în casa de vis a vis. Simţindu-se mereu nesemnificativ, deşi are ofamilie extraordinară, Buddy începe să-şi împodobească casa cu atâtea lumini încât aceasta să fie vizibilă din spaţiu.  Acest lucru îl deranjează pe Steve, astfel că cei doi încep o rivalitate stupidă care va stârni câteva zâmbete forţate.

Deck The Halls e un film slăbuţ, dar care merită vizionat dacă sunteţi devorator de comedii sau de filme cu tematică Crăciun.  Printre rivalitatea stupidă şi obsesia decoraţiunilor, Deck the Halls transmite un mesaj simplu: nimic nu e mai importat decât familia şi dacă aceasta nu e lângă tine atunci când simţi că ai nevoie restul nu prea mai contează.

Notă:5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *