Dear John

Dear John
D: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins
R: Lasse Hallstrom
Theatrical Release:Feb 5, 2010
Box Office: $80,014,842
Durată: 1h 45 min
Gen: romanceE greu să scri o recenzie la un film care spune foarte puţine pe parcursul a peste 100 de minute. Dacă mai pui în calcul şi o totală lipsă de inspiraţie îţi dai seama că te afli în faţa unei misiuni dificile. După ce am stat puţin în faţa calculatorului m-am gândit că acest film merită o altfel de abordare. Aşa că am renunţat la prezentarea unui context general, a unui sinopsis şi o să merg pe varianta pro şi contra sau mai bine zis ce mi-a plăcut şi ce nu mi-a plăcut la acest film.Mi-a plăcut:
1.Corespondenţa prin scrisori ( hârtie, creion, plic) dintre John şi Savannah într-o lumea plină de mijloace electronice de comunicare
2.Interpretarea deosebită a lui Richard Jenkins care joacă rolulul de tată autist şi cea a lui Channing Tatum.
3.Un Soundtrack destul de bunicel, adecvat pentru acest gen de film

Nu mi-a plăcut:
1.Scenariul total previzibl. Îţi dai seama încă din titlu că filmul este o poveste e dragoste ce continuă prin scrisori şi se va termina cu o despărţire invitabilă cauzată de distanţa şi de pericolul la care este supus John de fiecare dată când se află în misune.
2.Lipsa totală de personalitate a Savannhei care renunţă rapid la relaţia cu John. Mai tare m-a enervat faptul că după ce eşuează pe plan profesional se aruncă în braţele unui bărbat doar pentru a-şi repara insuccesul profesional.
3.Dialoguri romantice de-a dreptul plictisitoare fără nici un pic de şarm.

Dacă vreţi să urmăriţi o poveste romantică, previzibilă dar pe alocuri emoţionantă vizionaţi acest film dar dacă aveţi mari aşteptări de la un film care a adaptat cartea celui care a mai scris şi The Notebook sau Message in a Bottle o să fiţi dezamăgiţi.

Notă:6,5/10
Trailer

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *