Dead Snow

Dead Snow
D: Vegar Hoel, Stig Frode Henriksen
R: Tommy Wirkola
Theatrical Release: Jun 19, 2009 Wide
Durată: 1 h. 31 min.
Genre: Horror, comedie

Dead Snow respectă regulile nescrise ale oricărui horror flick – tineri în mijlocul pustieţăţii, apariţia rapidă a unui personaj „creepy” care îi sperie, primele victime sunt cei care fac sex – astfel că nu poate să te surpindă cu foarte multe. Dar totuşi ideea de parodie horror cu zombie nazişti poate atrage pe orice fan al genului horror.

Acţiunea este simplă, fără complicaţii scenografice, fără drame emoţionale şi se desfăşoară în mijlocul unei pustietăţi albe, unde şapte tineri decid să petreacă câteva zile. Ajunşi la cabană, eroii noştri sunt vizitaţi de un personaj ciudat, care le spune o poveste de speriat copiii cu nişte nazişti feroce care au îngheţat în această zonă. Fără să se sperie cu adevărat, tinerii continuă să petreacă până realizeză că o armată de zombie nazişti încearcă să pătrundă în cabană. Lupta cu armata de zombie este spectaculoasă, sângerosă cu multe lemente „gore”, dar pe alocuri chiar comică.

Dead Snow este o parodie horror la adresa filmelor americane cu zombie. Poate că nu este cel mai bun film al genului şi nici nu se ridică la nivelul filmului Shaun of the dead, dar cu toate acestea poate fi un film interesant de urmărit pentru cei care vor să vadă mult sânge şi scene comice de luptă cu zombie.

Notă:6/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *