De prin blogosfera cinefila

Începem azi o nouă rubrică intitulată “de prin blogosfera cinefilă”, o rubrică bilunară în care ne propunem să prezentăm pe scurt cele mai interesante articole  publicate de bloggeri devoratori de filme.

Silence’s Blog – ne propune pentru săptămâna aceasta recenzia filmului Paul, o producţie ce rulează încă prin cinematografele de la noi. Scurt şi la obiect (ca de cele mai multe ori), Klausen caracterizează producţia britanică ca fiind una coerentă, plină de umor dar lipsită de un mesaj anume.

Echipa de la Mtrailer au vizionat Kung Fu Panda 2 şi pentru cititori au pregătit recenzia. Conform acestora “Kung Fu Panda 2 este o animaţie excelent realizată atât din punct de vedere vizual cât şi auditiv. Este genul de film ce-ţi pune un zâmbet pe faţă pe care-l vei avea toată ziua.”

Mereu surprinzătoare, Adina ne vorbeşte despre filmele porno cu ajutorul lui Umberto Eco. Articolul este deosebit de interesant aşa că vă invit cu drag să-l citiţi.

Jovi de la Filme şi cărţi ne aduce aminte de un film clasic, Midnight Cowboy. Cu o distribuţie remarcabilă – Jon Voight şi Dustin Hoffman -, Midnight Cowboy este caracterizat ca un film  “despre prietenia adevarata si felul in care ea se construieste si se dezvolta aproape involuntar”.

Echipa Raluk ne propune mai multe recenzii, dar eu vă recomand cea scrisa de Ana Barbu pentru memorabilul Eternal Sunshine of the spotless mind.

La final vă recomand un articol excelent scris de băieţii de la Cineblog, un articol despre rolul femeii în filme noir.

Sper ca rubrica nouă să va fie pe plac. Peste 2 săptămîni o să revin cu alte propuneri de la aceeiaşi bloggeri şi de alţii noi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *