De prin blogosfera cinefila 3

Poposim şi azi prin blogosfera cinefila pentru a vedea despre ce au mai scris bloggeri cinefili.

Ioana, mereu surprinzătoare şi activă ne povesteşte despre experienţa ei cu roboţii lui Michael Bay. După ce ne  prezintă primele întâlniri cu decepticonii şi autoboiţii, Ioana ne anunţă că Transformers 3 e un film de box office, un film cu happy end şi cu multe efecte special.

Delia de la Filme şi Cărţi a fost la avanpremierea ultimei părţi din Harry Potter. Înainte să ne povestească despre acţiune, efecte speciale şi personaje, Delia, ne descrie sentimentele pe care le-a avut alături de Harry Potter: ”Am incercat emotii puternice plasandu-ma in mijlocul actiunii, am avut pornirea de a intinde mana pentru a ma implica in dramatismul derularii faptelor, m-am simtit umar la umar cu eroii povestii si am zambit adeseori la tusele de umor atat de necesare dezamorsarii tensiunii acumulate”.

Printre cărţi şi filme, Adina ne propune săptămâna aceasta o producţie koreeană intitulată Castaway on the moon. Cu cuvinte măreţe, Adina îl laudă iar la final conlcuzioneaza cu ”Dacă imi permiteți o notă personală: filmul ista e absolut minunat… ”.

Marele Ecran  m-a surprins extrem de placut cu un articol despre Twin Peaks, mai exact despre Bob, probabil cel mai infricoşător persoanj din isotrie.

Echipa de pe Cineblog, revine cu alte articole foarte bune, iar pentru săptâmâna acesta cel mai interesant este cel despre Never Let me go. Alexandru susţine că, ”Teoretic, Never Let Me Go este un film S.F., dar fanii genului nu ar trebui să se aștepte la nimic din ceea ce caracterizeaza un film science-fiction tipic. Regizorul dorește sa construiască o realitate alternativă în care să credem, iar singurul mod de a realiza acest lucru este acela de a prezenta o lume care nu se deosebeste aproape deloc de cea în care trăim, singurele diferențe sesizându-se în anumite aspecte particulare”.

La final vă las cu un articol savuros realizat de Tot Blog, despre cele mai mare clisee din filmele de acţiune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *