Date Night

Date Night
D: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Ray Liotta
R: Shawn Levy
Theatrical Release: Apr 9, 2010
US Box Office: $123.7M
Durată: 1 h. 28 min.
Gen: Romance, Comedy
Share

Chiar dacă Steve Carell este cunoscut pe marele ecran prin comedii, eu îl apreciez în special pentru rolul făcut în Dan in real life unde a demonstrat că poate fi un actor care să transpună dincolo de ecran şi altceva decât râsete seci. Prin acest Date Night, Steve se reîntoarce pe marile ecrane cu acele roluri comice care nu impresionează iar data acesta, alături de el jocă şi Tina Fey, multe apreciata creatoare a celebrului 30 Rock.

Regizat de Shawn Levy, creatorul filmelor Night at the Museum, Date Knight spune povestea a doi soţi, Claire şi Phill Foster, obosiţi de rutina zilnică, de copii şi de faptul că nu mai regăsesc scânteia iniţială în viaţa lor de cuplu. Ca situaţia să nu se degradeze şi mai mult cei doi decid să petreacă o seară în oraş, la unul dintre cel mai luxoase restaurante. Totul se complică pentru ei după sunt confundaţi cu alte persoane iar în scurt timp cei doi soţi aleargă pe străzile oraşului pentru a-şi salva vieţile. După un periclu pe la poliţie, Claire şi Phill descoperă că de fapt criminalii de pe urma lor sunt poliţisti corupţi iar singura persoană care îi poate ajuta este o cunostinţă.

În tot această aventură plină de urmăriri comice cei doi soţi se transformădin doi părinţi obosiţi în adevăraţi agenţi secreţi care se luptă cu mafia locală şi cu tentaculele ei.

Date Night nu este comedie grozavă, nici măcar bună; este un film care te face să zâmbeşti într-o seară când timp de o oră şi douăzeci de minute nu ai nimic altceva mai bun de făcut. Deşi se vrea un film unde comicul de situaţie ar trebuie să stârnească râsete, Date Night se pierde în subiectul acţiunii, prea des întâlnit în comedii, astfel că singurele faze comice sunt cele în care apare Mark Walberg.

Notă:7/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
4 Comments
  1. Bogdan Epureanu
    | Reply
  2. m@ri@n
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *