Cele mai proaste filme din 2012

Deşi au trecut doar 8 luni, simt nevoia să realizez o listă cu cele mai proaste filme apărute până acum. Multe filme au dezamăgit, dar cele care urmează să fie prezentate mai jos au fost de toată jena.

by m@ri@n

1. The Darkest Hour – un sf. idiot, o apocalipsă ce porneşte din Moscova, un actor cândva bun – Emilie Hirsch. Când l-am recenzat concluzionam: ”The Darkest Hour e chiar întunecat. Nimic nu te încântă, nimic nu-ţi surescitează atenţia. Fără câteva imagini mai reuşite experienţa aproape că te adoarme”.

2. The Devil Inside – încă un film despre posedare, încă un horror idiot. Ba chiar mai mult The Devil Inside poate fi caracterizat ca un colaj prost realizat cu scene din alte filme de acest gen.

3. Ghost Rider: Spirit o vengeance – un film ieftin şi prost. O dezamăgire de la cap la coadă.

4. Wanderlust”Nu e nici porno, deşi mai multe penisuri fleşcăite se plimbă liber ca pe o plajă de nudişti. Nu e nici comedie pentru că umorul se transformă rapid într-un ridicol trist. Nu e nici romance, dramă, thriller sau alt gen deşi împrumută câte puţin din fiecare. E doar un film prost din cap şi până la coadă, o poveste ridicolă cu multe personaje cretine şi cu un fel de sectă care-mi aduce aminte de Bivolaru şi yoghinii lui.”

5. Project X– un fel de Hangover cu adolescenţi, dar fără mahmureală. O petrece uriaşă gândită şi regizată haotic.

6. One for the Money – Dacă aţi dat banii pe bilet i-aţi dat degeaba. One for the money e o pierdere de timp, un film prost în care toţi sunt nişte  amatori.

7. The Cold light of day – cel mai prost film de acţiune de anul acesta. O porcărie haotică despre care vă spun mai multe cuvinte săptămâna viitoare.

8. Piranha 3DD – nişte peşti urâţi, nişte sâni, mult sânge. Cam atât.

9. Gone – Pentru fanii thrillerelor, Gone e o dezamăgire, un film prost în care previzibilitatea atinge cote deranjante.

10. Total Recall

Topul colegei Anca G.

Top 10 cele mai proaste filme ale lui 2012

1. Dark Shadows: Cu siguranță, cea mai mare dezamăgire. Tim Burton, Johnny Depp, dar un mare și întortocheat scenariu și niște personaje prea puțin motivate.

2. Ghost Rider: Spirit of vengeance  – Și ce dacă e filmat în România? Un Nick Cage cu capul mai mult în nori decât în flăcări, și o impresie de film low-budget filmat cu telefonul mobil.

3. The Lucky One: Un bărbat își oftică iubita pentru că s-a întors viu din război. Câtă nesimțire pe el!

4. The Raven. Când personajul principal își ia la mișto propriul rol, e de rău…

5. Project X. O gașcă de preadolescenți în călduri dau o petrecere în lipsa părinților. Dezordonat și nemotivat, cred că nici măcar regizorul n-a știut ce naiba a filmat.

6. Bel Ami – Robert Pattinson încercând să nu sclipească. I-a reușit. Joacă într-un film cețos care are efectul pe care ți l-ar produce știrea nașterii unui iepure la alb la o crescătorie de iepuri albi. Adică… cui îi pasă?!

7. This Means War. Nu, asta înseamnă plictiseală. Doi agenți, prieteni la cataramă, se strâmbă în toate felurile ca să câștige inima unei blonde. M-aș fi distrat mai tare dacă aș fi urmărit doi câini luptându-se pe un os.

8. The Pact. Am promis un nes virtual celui/celei care îmi arată pactul din film. Nu l-a găsit nimeni.

9. The Devil Inside. Alt film despre exorcizări. Scenariu plin de clișee și cadre care-ți provoacă greață. Dacă vă uitați, aveți grijă să nu mâncați nimic înainte.

10. Breathless. Parodierea e o artă la care nu mulți se pricep, iar Breathless eșuează lamentabil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
14 Comments
  • m@ri@n
   | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
   • m@ri@n
    | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
 1. m@ri@n
  | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
 2. m@ri@n
  | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *