Cashback

Cashback
D: Sean Biggerstaff, Emilia Fox, Shaun Evans, Michelle Ryan
R: Sean Ellis
Theatrical Release: Apr 20, 2007 Limited
Durată: 1 h 42 min.
Gen: Romance, comedie

Nu auzisem mai nimic despre acest film, distribuţia nu mă atrăgea dar parcă promo-ul oferit de cei de la Pro cinema m-a convis că acest film merită atenţie. Pregătit să-l vizionez cu un bol de fructe lângă mine, m-am aşezat confortabil în pat cu telecomanda pentru a putea butona din 30 în 30 de minute când publicitatea îşi intra în drepturi. După primele 20-30 de minute din film, după cum i-am spus şi Adinei, furnizorul de cablu a avut grijă să-mi taie avântul odată cu întreruperea semnalului. Chiar dacă la început m-am enervat ( pentru că nu aveam nimic altceva de făcut ) mi-a dat seama că acest filme merită o vizionare fără întreruperi publicitare.

Revenind la film şi la subiectul acestui, Cashback vorbeşte deschis despre sentimente, despre frumuseţe, despre culoare, despre artă într-un mod diferit, despre sexualitate, despre timp, despre monotonia vieţii şi a carierei şi mai ales despre evadarea din realitatea plictisitoare prin imaginaţie. Cu ajutorul acestei forţe extraordinare, personajul principal, Ben evadează din realitatea plictisitoare unde este rănit de o realţie nereuşită şi plictisit de un serviciu monoton la supermarket. În acest imaginar, timpul se opreşte iar raioanele supermaketului sunt pline de frumuseţi feminine create parcă din coasta Afroditei. Cashback este mai mult decât un film plin de sexualitate, este un film care vorbeşte despre acele momente în care pur şi simplu vrem să oprim timpul sau să le retrăim la infinit. Este un film despre relaţii, despre copilărie şi despre frumuseţea dragostei.

Cu un soundtrack excelent şi cu o interpretare acceptabilă, Cashback este un film perfect pentru toţi cei care apreciază arta şi frumuseţea; este un film în care vorbele sunt mai mult monologuri inteligente decât conversaţii fără rost.

Notă:8,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *