Blonde cu ţâţe mari măcelărite în filme horror

Blonde cu ţâţe mari măcelărite în filme horror

Fanii genului horror au stabilit o serie de reguli pentru a supravieţuii într-un astfel de film. Când vine vorba de culoarea părului, ei bine dacă eşti blondă atunci în proporţie de 99% nu o să supravieţuieşti. Ba chiar mai mult dacă ai şi nişte sâni mari s-ar putea să fi prima victimă a unui criminal de neoprit, a unui monstru sau a unei creaturi ieşită din iad. Pe lângă culoarea părului şi sânii mari, coeficientul de inteligenţă redus le cam încurcă, iar gura mai mereu mare şi apetitul pentru sex le transformă în victime sigure.

Nu ştiu care a fost prima blondă ucisă într-un horror, dar cu siguranţă în acest top trebuie inclusă Marion Crane, blonda din Psycho care fuge cu 40.000 de dolari şi se adăposteşte la un motel. Aici Marion este ucişă într-o scenă memorabilă care a influenţat cinematografia mondială.

O altă blondă ucisă într-un film de groază este Lynda, din celebrul şi înspăimântătorul Halloween. Lynda, prietena lui Laurie este strangulată de Michael Meyers după o partidă de sex cu prietenul ei. Săracă prostuţă habar n-a avut ce se întâmplă până când dintr-o dată se trezeşte ştrangulată.

Trecem de anii 70 si poposim la începutul anilor 80 când Wes Craven regiza Nightmare on Elm Street şi un personaj unic, Freddy Kruger. Blonda măcelărită de Freddy, pe nume Tina nu are neaparat sâni mari, dar moare într-un mod memorabil bineînţeles după o partidă de sex. (puteţi viziona scena cu un click)

Dintre feţele anilor 90 prima care se remarcă este Sarah Michelle Geller, o blondă focoasă ucisă brutal de un psihopat cu cârling în I know what you did last summer.

Un alt film devenit simbol pentru anii 90 este Scream. Psihoaptul cu cuţit ucide mai multe blonde cu ţâte mari, dar prima lui victimă este interpretată de Drew Barrymore, blondă. Frica şi panica se pot citi foarte uşor pe faţa actriţei, dar cu toate acestea cuţitul intră foarte uşor chiar deasupra sânului stâng.

O serie de alte blonde ucise în mod brutal ce merită menţionate ar fi cele din Final Destination şi Wrong Turn, dar ca să vă las vouă ultimul cuvânt vă invit să menţionaţi alte blonde cu ţâte mari măcelărite în filme de groază.

Powered by Luka

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Blonde cu ţâţe mari măcelărite în filme horror, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
2 Comments
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *