Blogosfera cinefila 8

Începem periclul prin blogosfera cinefilă cu băieţii de la decâtfilme.ro, care ne-au pregătit pentru săptămâna aceasta o mulţime de filme(Transformers, Just go with it, Panic Room…). Dintre toate acestea eu m-am oprit la Panic Room, pentru că ne arată începutul carierei lui Kristen Stewart.  Sebastian, responsabil cu cronicuţa ne avertizează spunându-ne că Panic Room “dezvolta o idee care nu are cum sa nu atraga publicul dornic de suspans…este un thriller bun, care nu m-a dezamagit, dar nici nu m-a facut sa exclam ‘Aha!’  sau ‘Uuu’””.

Laura, se întoarce cu forţe proaspete după o vacanţă meritată şi ne propune, The Ghost Writter, “un film un pic cam ciudat, care iese din tipare cu o acțiune simplă și clară, dar cu o linie foarte subțire între lent și plictisitor. L-aș recomanda mai degrabă fanilor genului, sau ai actorilor”.

The Three of life încă atrage atenţia cinefililor şi de aceea m-am oprit si eu asupra acestui film cu părerile lui Mono şi Richie de la MareleEcran. Mono, nu tocmai un fan a lui Malick –“NU mi-a placut niciodata Terrence Malick. Filmele lui mi se par un testament despre cum nu trebuie sa faci un film ci cum trebuie sa faci un colaj de poze misto, reusite. Atat e filmul asta pentru mine”, îi oferă filmului 7 stele, în timp ce Richie îi catalogează drept un orgasm multiplu, “un film despre tot ce conteaza. Despre credinta in primul rand caci flacara ei deschide si inchide filmul, despre Dumnezeu, Univers, viata si moarte, natura si om, timp, familie, amintiri. “

Piratulcinefil ne recomanda să fim precauţi cu Crazy, stupid, love– “Sa nu ma intelegeti gresit Crazy,Stupid,Love e bunicel(IMDb nota 7,9 poate m-am tampit eu?),entertenaing per total dar cu accente coloristice variate…

Delia, Filme-Cărţi ne propune Au Voleur, un film ca un testament…“a ultimelor ganduri, impresii si concluzii ale unui suflet zbuciumat si greu incercat de viata, nu pentru ca viata ar fi fost cruda cu eroul, ci pentru ca acesta a fentat prea des viata.

Echipa de pe Cineblog.info propune mai mult filme, dar am ales Everything must go. Pentru Ştefan, Everything must go “este genul de film static, care nu dezvoltă un fir epic spectaculos, ci se axează mai mult pe construcţia personajelor, pe stările prin care acesta trec şi întreg curcubeul de sentimente ce planează asupra lor; bineînţeles că este loc de mai bine în cazul acestei drame reuşite, dar scopul nu a fost de a atrage milioane de spectactori“.

În închiere vă las cu Adina şi recenzia ei reuşită la Submarine, sau two weeks of love making 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Blogosfera cinefila 8, 10.0 out of 10 based on 1 rating
4 Comments
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *