Blogosfera cinefila 6

Pe final călduros de vară, blogosfera cinefilă ne surprinde din nou cu câteva filme bune.

Ioana şi Despre farmecul lucrurilor plictisitoare a ieşit săptămâna trecută la film. Alături de prietenii ei, Ioana a vizionat Conan 3D, un film de acţiune comparat cu o “avalanşă de sânge”. Pe lângă violenţă Ioana mai remarcă durata prea scurtă a filmului, dar şi un final bun.

Cei de Raluk au mers să vizioneze Cowboys & Aliens. Pentru Alexandru, Cowboys & Aliensse aseamană cu Independence Day. Are o premiza bună, începe bine, dar se pierde uneori în nişte clişee rizibile şi are o credibilitate de film de anii ’60. Păcat că se ia prea în serios – dacă ar fi fost făcut amuzant în mod voit, ar fi ieşit mult mai câştigat”.

Cineblog ne propune pentru această săptămână Friends with Benefits, o comeidei pe care l-a prima vedere o confundă cu No Strings Attached. Chiar dacă povestea este destul de asemănătoare,  Ştefan ne spune că “Friends with Benefits rămâne cu toate acestea o comedie destul de reuşită, poate un pic prea animată pentru anumite categorii de vârstă, dar pentru fanii Mila Kunis nu va fi o dezamăgire”.

Ştefan ne reaminteşte că anul 2011 a mai adus încă o ecranizare a romanului Jane Eyre. Conform lui Ştefan, ecranizarea “se ridică la un nivel surprinzător, ridicându-se deasupra unei drame romantice de duzină prin jocul excelent al tinerei australience Mia Wasikowska, pe care am remarcat-o şi în “The Kids Are All Right“, actriţa fiind susţinută şi aici de către o serie de actori buni, ca Jamie Bell sau Michael Fassbender, sau uriaşi precum Judi Dench.”

Jovi de la Filme-Cărţi ne propune As good as it Gets, “una dintre cele mai bune comedii romantice moderne, unde suntem suprinşi atât prin autenticiatatea sentimentelor şi a relaţiilor, cât şi realismul unor situaţii umane.

Theworldofamovieaddiced ne anunţă că Bag of Bones (roman scris de S. King) “va fi transformat intr-o miniserie de 4 ore, impartita in doua parti. Mick Garris va regiza filmul, iar Matt Venne a adaptat scenariu.” Miniseria va avea premiera în 2012.

Piratulcinefil ne aduce aminte că G. Butler poate fi şi romantic mai ales când vine vorba de P.S I love you.

Decatfilme laudă On Stranger Tides, un film “ce se indeparteaza de aura negativista, intunecata a precedentului episod, in care lucrurile au luat o turnura mai tragica. In Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides se revine la micile glume ale lui Jack Sparrow si la atmosfera placuta din primul film.

La final vă las cu recenzia Adinei la mult aşteptatul The Tree of life.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *