Blogosfera cinefila 11

Revin şi săptămâna aceasta cu un rezumat al celor mai bune articole din blogosfera cinefilă. Se pare că mai toată lumea apreciază Drive şi Crazy, Stupid, Love aşă că începem cu ele.

Conform celor de la Cineblog, Drive “nu este nici bun, nici mediocru, nici nu intră în topul celor mai proaste filme aşa cum mulţi necunoscători îşi dau cu părerea. Drive este un film excepţional care apelează la un suspans construit pe un alt fundament: psihologic.”

Tot despre Drive cu cuvinte de laudă scrie şi Mono. Conform acestuia, Drive e “unul din filmele anului 2011,… un fim bun cu un aer neo-noir pe care poţi să-l revezi de vreo 5 ori”.

Depre Crazy, Stupid, Love“dovada vie sau mai bine zis ectoplasmatică, hibridă că matca Hollywood-ului încă mai respectă inteligența auditoriului sau bruma ei rămasă în urma deluviului clișeic ce curge neîncetat de câteva decade încoace. “, scrie Adina plăcut suprinsă de calitatea acestei comedii romantice.

Echipa de la Raluk au fost să vadă Dream Houseun film cu un scenariu nou si original,  un thriller care nu tinde insa sa ne sperie prea tare. Este condimentat cu masura, intre condimentele principale fiind evident si actorii cu renume la Hollywood deja: Daniel Craig, Naomi Watts sau Rachel Weisz. “

Cosmin de la decatfilme.ro ne propune o porţie de râs cu Jim Carrey şi ai săi pinguini. Conform acestuia, Mr. Popper’s Penguinseste o comedie simpatica, iar umorul i se datoreaza in mare masura insusi lui Jim Carrey prin prestatia sa trasnita si nota personala pe care o aduce fiecarei scene. “

Andres,  – cu ocazia aceasta o şi felicit pentru guest postul de pe Cineblog.info – laudă Real Steel, “genul de film la care, chiar daca ti se povesteste totul scena cu scena, inclusiv finalul, trebuie sa il vezi.” şi mă face să regert că nu am avut timp de el.

Piratulcinefil promovează un film necunoscut  – Fierce People – dar cu o distribuţie bună – Chris Evans, Kristen Stewart, Donald Shuterland, Diane Lane… în timp ce Posion Whiskey ne prezintă câteva filme aduse special pentru Comedy Cluj 2011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *