Batman 3 – Dark Knight Rises

Batman 3/ Dark Knight Rises – News Update

Anul trecut anunţam că supereroul Batman va mai apărea într-o parte care va fi lansată în 2012. La momentul actual pot să vă ofer mai multe noutăţi, unele oficiale altele fiind doar zvonuri.

Din categoria noutăţi sigure aflăm că Anne Hathway o va interpreta pe Selina Kyle/Catwoman. Alegerea lui Nolan pentru acestă tânără, frumosă şi talentată actriţă mi se pare curajoasă mai ales că persoanajul Catwoman nu a beneficiat de o atenţie deosebită din partea publicului nici măcar atunci când a avut propriul ei film.

O altă ştire sigură ne spune că Dark Knight Rises va avea premierea în vara lui 2012, că va fi realizat fără efecte 3D (ce bine!) şi că superoul se va confrunta cu mai mulţi răufăcători printre care se va număra alături de Catwoman si Bane interpretat de Tom Hardy.

La capitolul zvonuri, pe la televizor se anunţă cu zâmbete că filmările care încep în luna martie vor avea loc şi în România, prin Bucureşti şi poate pe la salina de la Turda.

Până la confirmări mai trebuie să aşteptăm, dar sincer abia aştept să văd ce va pregăti Nolan pentru ultima apariţie a eroului întunecat.
Sursă

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *