Arthur

Arthur
D: Russell Brand, Helen Mirren
R: Jason Winer
Release: 8 Aprilie 2011
US Box Office:$ 33 M
Durată: 1 h 49 min.
Gen: Comedie

Când pronunţ Russel Brand mintea îmi fuge instantaneu la Saha Baren Cohen. Cei doi se aseamănă ca stil, numai că Russel nu e aşa vulgar. Comediile sale sunt mai decente, numai ca umorul nu atinge nivele calitative decât câteva minute. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu Arthur, un remake după un clasic al anilor 80 cu o distribuţie feminină interesantă (Hellen Mirren, Jennifer Garner) din care se remarcă în mod evident fost regină.

Povestea este axată pe destinul lui Arthur Bach, un tânăr excentric, viitor moştenitor al unui imperiu financiar, care se pricepe de minune să cheltuie bani pe chestii inutile şi să-şi facă mama de ruşine de fiecare dată când apare în public. Ca să nu ajungă prin şanţuri sau în comă alcoolică, Arthur are de aproximativ 30 de ani o dădacă pe nume Hobson(Hellen Mirren), o doamnă cu mîna de fier care are grijă de el ca de un adolescent răsfăţat. Printre chefurile zilnice şi distrugerea proprietăţii publice, Arthur se îndrăgosteşte de o tânără obişnuită, o domnişoară care-şi câştigă existenţa plimbând turiştii prin gara centrală. Complicaţiile încep să apară după ce mama lui Arthur îl obligă pe acesta să se căsătorească cu Susan (Jennifer Garner), o domnişoară drăguţă, bogată dar răutăcioasă la fel ca mama lui Arthur.

Arthur este o comedie de duzină, un film cu mult romantism exagerat şi cu prea multe poante nereuşite. Pe lângă aceste minusuri evidente, părţile bune sunt greu de observat, dar dacă ar trebuie să le prezentăm acestea s-ar reduce la o prestaţie decentă din partea lui Hellen Mirren, la un Nick Nolte agresiv, la o ţinută sexy în care Jennifer Garner apare pentru câteva zeci de secunde şi la câteva poante reuşite ieşite din gura lui Arthur.

Notă:5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
5 Comments
    • m@ri@n
      | Reply
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *