A lot like love

A lot like love
D: Ashton Kutcher, Amanda Peet
R: Nigel Cole
Theatrical Release: Apr 22, 2005
US Box Office: $21.8M
Durată: 1 h 47 min.
Gen: Romance, Comedy
Share

După o vacanţă prelungită prin spital, revin cu forţe mai scăzute decât înainte dar cu o mai multă atenţie acordată cititorilor. Aşa că azi, cu întârziere vă ofer o recenzie la un film mai vechi dar care merită atenţie.

A lot like love este un film romantic din seria celor făcute după anul 2000 care nu este extraordinar dar pe care nici nu regreţi că l-ai vizionat pentru că te bine-dispune. Cu un scenariu simplu şi cu o regie discretă care pune în evidenţă tinereţea dragostei chiar dacă timpul trece şi maturitatea se instalează, A lot like love e un film plăcut care ne prezintă o poveste de dragoste imprevizibilă, complicată dar frumoasă.

Cu Ashton Kutcher în rolul principal, filmul ne prezintă destinul a doi tineri care se intersectează într-un aeroport în drum spre New York. Timid şi cu părul în ochi, Oliver este surprins de Emily când această dă năvală peste el în baia din avion. Ceea ce părea o relaţie de un zbor se dezvoltă în New York, dar când totul părea să meargă minunat Oliver şi Emily se despart. Despărţirea nu este definitivă pentru că Oliver, visător la viaţă perfect îi oferă lui Emily numărul de telefon al părinţilor, ca aceasta să-l sune peste 6 ani şi să vadă dacă a reuşit în ceea ce şi-a propus. Rănită după o despărţire subită, Emily apelează la vechea agendă telefonică iar Oliver îi iese din nou în cale, după trei ani de la prima întâlnire. Scânteile dintre cei doi se aprind şi de data aceasta dar Oliver renuntă la realţie datorită carierei. Anii trec, cariera şi vieţiile personale sunt la fel de fragile ca acum 6 ani dar cei doi se regăsesc pentru a putea trăi acea poveste de dragostea care era menită să se întâmplă.

A lot like love e un film romantic care ne oferă un bun sfat pentru viaţă – nu renunţa la cel de lângă tine pentru carieră pentru că oricând totul se poate întoarce din nou cu 360 grade iar timpul care a trecut a fost doar o luptă inutilă spre un destin firesc. O comedie romantică bună, care îţi provoacă zâmbete simple.

Notă 7.5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *